11.1.2012

ahdistaa niin et pää leviäää...

Äh. Paska olo vaan jatkuu. Tänään se alko jo heti kun heräsin.. Nousin aamupalalle joskus ennen kahdeksaa, sit tuli kaikki laitoksen ohjaajat tänne ko niil oli tiimipäivä.. Sit pyörin sängyssä melkein kymmeneen ja nukahdin vasta sit. Heräilin kahden maissa, ja siitä asti olo on ollut mitä "mahtavin". Asiaa ei oo yhtään parantanu se , että oon lukenu kaikkii anoreksia yms blogeja ja nyt taas muistan sen miten läski paska oon, kuinka haluisin laihtua samaan pisteeseen mitä olin, ennenku rupesin syömään mieliala ja muita pillereitä :((
En haluu olla tämmönen mössö, joka ei saatana jaksa kävellä postilaatikolle ja takasi. Eilen tuli jees olo ku kävin jonku tunnin lenkillä, mut arvatkaa sainko persettäni tänään ylös.. Morkkis.. Ja tiedän , et terveyssyistä pitäs laihtuu, mut kumpa se olis yhtä helppoa kun lihominen.. Saatanan lääkkeet ja huono itsekuri!!
Sit eilen oli paska olo illalla, niin nyt jo valmiiks ressaa et mitä täst illasta tulee.. Iskäki kävi nopeesti pyörähtämäs, mut eipä tuo ollu pitkään, enkä ois ite jaksanukkaan, tuntu etten jaksa ees jutella.
Vituttaa tää olo, tää ahdistus.. Saan aina ihan ihme asioista panarit.. Esim nyt ihmetyttää se kun ei oo tupakalla tullu käytyy ku ehk 4 tupakkaa päivään, saan paniikin aikaseks, jos mulla on vaikka lämpöä, ihottumaa, särkee päähän, huippaa ym.. se on ehkä pahin , koska pelkään pyörtymistä (vaikka en oo ikinä pyörtyny) , samoin sitä karmeaa tunnetta, jos saa paniikkohtauksen  , tai ahdistaa tosi paljon, ja on epätodellinen olo. Ja se saa mut kans ahdistumaan jos illalla tulee kauhee väsymys, ja pitäis käydä vaikka suihkussa, tulee semmonen epätodellinen olo, sit se rupee ahdistaa ja sit rupee sydänhakkaa hulluna ja pyörryttämään kun hyperventiloin ja sit oravanpyörä on valmis!

Äh , tuli sekava postaus! Ahdistaa..

Ei kommentteja: