18.1.2012

diipadaapa

Eipä ole ollut oikein mitä kirjoitella.. Huomenna lääkäri, hiphurraa..
Ja tää päivä on oikeestaan kiteytettynä siihen , et nukuin melkei koko päivän, ja illalla huippas ehkä sekunnin ja sain siitä kamalat paniikit taas vetästyä.. Oon heti kuoleman sairas ku heittää pikkasen pääs, ja sit ku huippasee nii se rupee ahistaa ja ku se ahdistaa, rupeen hengittää liian nopeesti joka taas lisää huippaa.. that's it. Ja mitä tää paniikkihäiriö on saanu mussa aikaan.. Pelkään pyörtymistä yli kaiken.. Ei siinä mitään, mut en oo ikinä kyl ees pyörtyny..

Ja huomenna nään henkilön X.. Eli kaveri/ihastus-tyttö , jolla ei tosiaan oo just nyt helppoa.. Sitä odotan kyl huomiselta, mut lääkäriin ei kiinnostas mennä.. Tai itseasias pelottaa mennä.. Se saa tietää, et oon taas viillelly, lopettanu koulun tän helvetin paniikkihirviön takia ym.. Saa nähä, toivottavasti ei lisää nappei.

Niin ja jotain hyvää, oon suunnitellu täs alanvaihtoa.. Ei siinä, nykynenki ala kiinnostaa, mut mun vointi ei oikee salli opiskeluu.. Mut kattoo nyt ajan kans mitä täst tulee.. Ja hiphurraa! Uusi lukia, teretulemas :)

Voisin joku päivä tehdä postauksen miun peloista .. Niitä riittää! Mut nyt yritän taltuttaa tän Mrs. Paniikin musta ja rueta nukkuu.

1 kommentti:

silence kirjoitti...

Kiiitos, sinulle myös, superpaljon voimia ♥