6.6.2012

diipadaapadaaaaa

Anteeks taas monen päivän postaus tauko, ei oo ollu inspiraatiota kirjottaa, mut olin tosiaan iskän luona yötä pitkästä pitkästä aikaa. Sit tällä viikolla en oo ollu töissä.. En oo saanu nukuttua ja aamulla töihin lähtö on tuntunu helvetin ahdistavalta! Mut sit on ollu tosi paska olo, kun en oo menny. Aattelen vaan, et miten epäonnistunu oon. Tänään töissä ois ollu retki päivä, oltas menty tonne korpeen linja-autol, ja oltu siel päivä, sit panikoin illan sitä, et en mie uskalla lähtee, mietin et jos mua rupee ahistaa siel, mie en pääse pois sieltä, miu ois pitäny syyä  niitten kaikkien nähen siellä, sinne oltas menty linja-autol. Kaikki noi tuntu nii ahistavalta, et en vaan yksinkertaisesti pystyny lähtee sinne : (
Sit tänään suostuin lähtee kauppaan.. Joo, suoraan kun pääsin kauppaan sisälle rupes ahdistaa.. Muutaman hyllyn kiersin mukana, ja sit oli pakko päästä pois, tuntu et kaikki sumenee, hirvee pakokauhu iski, hyperventiloin , aatteli vaa et en selvii ulos asti, sit oottelin ulkona ja kun pääsin autoon nii olo helpotti. On vaan niin epäonnistunut olo! En voi ees saatana kaupassa käydä niin ku "normaalit" ihmiset ! 

Jaa tervetuloa uudelle lukialle :)) En jaksa pitempään jaaritella, hirvee päänsärky, mut edelleenki postausehdotuksia saa heitellä!

3 kommenttia:

kuiskaus kirjoitti...

En oo blogannu koskaan aiemmin :) Aijjaa o: hassua :D:D

kuiskaus kirjoitti...

wwoot ikin kuullukaa O: et en:D ja joo kurkela♥

kuiskaus kirjoitti...

aaa okei:D jep:)